Thursday, January 22, 2009

Memalukan saje :(

hai . hmm nothing to do la . blur . cuma nak habaq je . ari ni aku rasa mcm dpt kemaluan sket la mcm jadi kebodohan pon ade . entah la . biar la . aku pon malas nak fikir . lantak 'DIA' la . 'DIA' dah besar panjang kan . dah bole fikir . ade ke lelaki yg sanggop buat mcm tu untuk pikat dan luahkan pade 'DIA'? ah biarlah kan .. ari ni ari dia .. esok ari dia . bile ari aku ? entah .. next generation la kot . thanks la sebab beri jawapan yg btol2 rasa mcm ade duri cucuk jantung . ah dem .

moga kau dan cita2 kau dpt di capai satu ari nnt . cita2 aku ? abaikan je . bkn kau peduli pon kan . kau cuma ' bayang2 yang penuh dengan kepura puraan ' je ngan aku . ingat tatau ? ye . aku mmg suke ckp kau bongok, gile , marah2 kau . ade sebab kan ? yesszaa .. sebabnye kau tanye diri kau sendiri . dan kau cube tanye ati kau gak kenape kau sebegini kejam ? kau tanye ati kau kenape taknak beri peluang? jgn la sebab kes dlu, kau da benci insan name lelaki . aku tak paksa . tp pk la . dah penat la nak menitiskan air mata, menitiskan segala2nya. dah penat . biar la kan . lepas ni , lepas kejadian ni aku rase mcm malas nak ape2 dari kau . mmg aku sayang kau . mmg aku suke kau . tp mmg kau dah takde niat kan nak berksih sayang . ye cinta dan hati takleh paksa . tkpe . aku mengerti skang . tp jgn 1 ari nnt kau akan rasa ape yg aku rasa skang . aku tak doa and tak mntak . tp waspada. jmpe lagi :) assalamualaikum !!!

1 comment:

ain ariffin said...

hmm .

salam ,
hye bro . long time no talk wiff u .

jangan sedih sedih k .
u still have me and yeng rite?

and i told u already .

even tho we are not gonna get married (i know we wont)

lets get old together...

travel the world together..

i mishu bro :)